Over ons

De organisatie bestaat uit zeven enthousiaste vastgoedstudenten die verbonden zijn met de daarbijbehorende studievereniging, S.V. Villa '96. Een veelzijdig team met een individueel netwerk en affiniteit voor vastgoed, dat is wat hen sterk maakt. Samen vullen ze elkaar aan en werken ze hard om óók deze editie van het Noordelijk Vastgoedcongres een succes te maken. Studenten die het grootste vastgoedcongres van Noord-Nederland organiseren? Het kan! Al meerdere edities zijn er in de voorgaande jaren geweest en op 9 februari 2023 vindt de volgende plaats in Martiniplaza Groningen. Meet the team!

Thijs Boersma

Vastgoedstudent en oud-bestuurslid S.V. Villa '96
Tel: 06-84127734

Thijs Boersma komt uit een ondernemersgezin en heeft een achtergrond in de bouw.
Op het moment is het afstudeer traject in zicht van het laatste jaar van de opleiding Vastgoed en Makelaardij in Groningen. Met een succesvol bestuursjaar achter de rug bij de studievereniging Villa '96 is het tijd voor een nieuwe uitdaging: 'Het grootste vastgoedcongres van Noord-Nederland organiseren'. Met een top team zijn we al anderhalf jaar bezig om het congres zo goed mogelijk te laten verlopen!

Jetty Mars

Vastgoedstudent en oud-bestuurslid S.V. Villa '96
Tel: 06-39363676

Jetty Mars is vierdejaars student Vastgoed & Makelaardij en begint in februari met haar afstudeertraject. De afgelopen jaren heeft Jetty naast haar studie gewerkt bij een makelaarskantoor en ook heeft ze een bestuursjaar gedaan bij studievereniging Villa '96. De afgelopen anderhalf jaar heeft ze zich staande weten te houden tussen alle mannen binnen het team. Ze werkt met ontzettend veel plezier aan het Noordelijk Vastgoedcongres en ze zet zich enorm in om de dag goed te laten verlopen. 

Stan Akker

Vastgoedstudent en oud-bestuurslid S.V. Villa '96
Tel: 06-52147840

Stan Akker is een vierdejaars Vastgoed & Makelaardij student. Vanaf februari zal het afstuderen voor hem starten. Door zijn stage en bestuursjaar in 2020-2021 heeft hij een groot netwerk opgebouwd in de vastgoedsector. Dit komt goed van pas bij de organisatie van het grootste vastgoedcongres van Noord-Nederland. Met een team bestaande uit zeven studenten zijn ze al ruim anderhalf jaar bezig met de organisatie van het congres.

Niels Neef

Vastgoedstudent en oud-bestuurslid S.V. Villa '96
Tel: 06-53151699


Niels Neef is een vierdejaars Vastgoed & Makelaardij student. Inmiddels zit hij in de laatste fase van zijn afstuderen. Zijn stage en bestuursjaar in 2020-2021 hebben bijgedragen aan het netwerk dat hij heeft opgebouwd in de vastgoedsector. Dit zet hij dan ook volledig in bij de organisatie van het grootste vastgoedcongres van Noord-Nederland. Na ruim anderhalf jaar is het dan eindelijk zo ver!

Francois Atsma 

Vastgoedstudent en bestuurslid S.V. Villa '96

Tel: 06-10575443

François Atsma is een tweedejaars Vastgoed & Makelaardij student en extern coördinator van het bestuur van Villa ’96. Hij is opgegroeid in een dorp in de Noordoostpolder en besloot na 22 jaar te verhuizen naar Groningen. Hij komt uit een ondernemersgezin en heeft zelf een achtergrond in de techniek en economie. Na zijn opleiding International Business Studies in Zwolle afgerond te hebben, was Vastgoed & Makelaardij de volgende stap. Zijn affiniteit voor vastgoed kwam op jonge leeftijd al, toen zijn ouders hem lieten meehelpen in de renovatie van het huis van zijn grootouders.
Inmiddels ziet hij zichzelf later actief in de projectontwikkeling en verduurzaming van woningen. 
In zijn vrije tijd bevindt hij zich graag onder de mensen op het terras en is hij regelmatig in de sportschool te vinden.

 

 

Jim ten Hoor

Vastgoedstudent

Tel: 0611752909

Jim ten Hoor is tijdens zijn studie Vastgoed & Makelaardij zeer actief geweest in het werkveld. In zijn tweede jaar van de opleiding is hij na zijn stage blijven hangen in de makelaardij, waar hij 1,5 jaar in gewerkt heeft. Daarna is hij de uitdaging aangegaan om als ZZP’er in de makelaardij aan de slag te gaan. 
Hij zit op dit moment in het 4e en laatste jaar van de opleiding Vastgoed & Makelaardij en gaat zich na het Noordelijk Vastgoedcongres focussen op zijn afstudeeronderzoek bij projectontwikkelaar G&S Vastgoed in Amsterdam. Zijn ambitie ligt voornamelijk in de projectontwikkeling. In zijn vrije tijd gaat hij graag lekker eten, een wijntje drinken of een rondje golfen met zijn vrienden.

Luca Ekkel

Vastgoedstudent
Tel: 06-49600813


Luca Ekkel heeft twee jaar geleden na zijn studie International business studies de keuze gemaakt om de studie Vastgoed en Makelaardij te gaan volgen in het Hoge Noorden. Al van jonge leeftijd is Luca actief in het vastgoed en sinds zijn komst in Groningen werkzaam in een makelaarskantoor in de stad. Eind april zal hij stage gaan lopen bij Wereldhave en naast studeren en werken staat dit jaar in het teken van het organiseren van het Noordelijk Vastgoedcongres waar hij erg veel zin in heeft. 


Hij ziet u graag op 9 februari op het congres!